Please specify the group

Po letih dela in predanosti, sledenja svojemu poslanstvu ter dela s sabo in za dobro drugih se nam predstavljajo ljudje, ki so z nogami trdno na tleh, s srcem, z umom in mislimi pa sežejo tudi do daljnih kotičkov univerzuma: predani poznavalci človekove duše in telesa, uma, podzavesti in energij. Znanilci etične prihodnosti.

 

ČISTO POSEBNI POGOVORI Z MOJSTRI:
Vrhunska imena, dragocene informacije, ustvarjalni eros za etične odločitve.

 

26. ŽARENJE: 30. novembra * ob 19h

Pika Rajnar

Kaj je pa tebi rešilo življenje?

Tapkanje je zakon :)))) Tako pravi Pika Rajnar, matematičarka, primerno temu
tudi za hece. Je akreditirana predavateljica in izvajalka metode EFT, metode čustvenega osvobajanja, poimenovane tapkanje. Z nežnim in sočutnim ter zabavnim pristopom celi človekove rane, celico po celico. Z njenim darom se ljudje okrepijo za bolj zadovoljno življenje. In vedo, da imajo vsa orodja za spodbude že sami.
Od minulega šolskega leta je ta spodbudna metoda prišla sistemsko tudi med učitelje in učence. Tapkanje je zakon :))))

 

30. 11. 2017  praznujemo tudi izid 3 knjig prijateljev Žarenja:

Kako je EFT spremenil moje življenje …
in lahko tudi vaše
Založba Chiara, znana po knjigah, ki pomagajo
in odpirajo nova, neslutena obzorja

 

Svoboden v srcu.
Sledi svojemu srcu in življenje bo začelo ubirati pravo pot.
Tadej Zevnik nas z osupljivo iskrenim prvencem
spodbudi k osvobajanju težkih prepričanj

 

Svetlobni vodnik 2018
naredi si svoje leto
Že tretjič zapored slovenska inovacija, čisto poseben
priročnik, kot ga ustvarja samo Ana Kolenc

 

25. ŽARENJE: 26. oktobra 2017 * ob 19h

Ivica Flis Smaka, dr. med., spec., in Sergeja P. Traven
Moja regeneracija: Ženske tako, moški pa … tako

Kaj se dogaja v ženskem telesu v obdobju od okoli 36. do 50. leta? Kako se vidijo spremembe pri moških, kako pri ženskah? Kako naj se ženska po vseh letih skrbi za druge zasliši in odloči, da bo poskrbela zase? Vsi odgovori so tu! Gostji sta nanizali ogromno uporabnih informacij, tudi za spopad s kortizolom, hormonom, ki odslikava naše sobivanje s stresom. Zato: naj živijo dobre maščobe za telo in dušo! Za prvo so to omega 3 in omega 6 maščobe, dušo pa si najlepše ogrejemo s – srečo 🙂

 

24. ŽARENJE: 25. maja 2017 * ob 19h

Bojana Fende Habula in Denis Šketako

Modrost in mladost

Druženje mladosti in modrosti: Bojana Fende Habula, karizmatična voditeljica holističnega centra razvoja osebne uspešnosti Karnion, in Denis Šketako, evropski prvak v dolgem triatlonu. Izjemen par – Denis se je izkazal z modrostjo, ki je presunila, Bojana pa z mladostnostjo in bogastvom znanja.
Jekleni mož ima pred sabo res pomembno tekmo:  28. avgusta svetovno prvenstvo v Kanadi!
www.denissketako.com, www.karnion.si

 

Dusan-sajt

23. ŽARENJE: 6. aprila 2017 * ob 19h

Dušan Mamut Badovinac Zupanjič

Lahko gre vse kot po maslu

Dušan M. Z. Badovinac je bil z nami kot glasbenik, ki nas je z vibracijami dobesedno razstavil in sper uglasil. Z nami je bil tudi kot poznavalec vode, ki je vir vsega njegovega navdiha. In kot upsešen podjetnik, ki s sodelavci dneve in noči pripravlja dobrote, znane pod znamko Zlati Ghee. Čisto neformalen belokranjski duh, prekaljen v svetu in Ljubljani. Prvič smo imeli v Žarenju tudi pasje doživetje, z nami je bila njegova psička, nežna akita Tara :))
www.gongkoncert.com in  www.zlati-ghee.si

 

22. ŽARENJE: 23. marca 2017 * ob 19h

Tatjana Velikonja in Primož Škoberne

Učitelj pomaga le, če je Človek

Z gostoma smo doživeli nežen in poučen večer. Z njunim ezoteričnim, energijskim in zdraviteljskim znanjem smo se vrteli predvsem okoli učiteljev in prišli do … staršev, ki so pravzaprav naši največji učitelji. Spoznali smo tudi novo, iskrivo in jasno Primoževo knjigo z naslovom Obtičali v življenju? Srce večera pa je bila meditacija s Tatjano, ki nas je popeljala do hvaležnosti za tisto najboljše v naših mamah, s čimer se lahko povežemo in tako najdemo trdnost, zadovoljstvo, zaupanje in zavetje za vse življenje.
www.primozskoberne.si, www.drustvo-notranja-pot.blogspot.si

 

21. ŽARENJE: 23. februarja 2017 * ob 19h

Mateja Vavtar.

Zaupaj svojim simbolom!

Mateja Vavtar je navdušila s svojo navzočnostjo med nami. Iz stavka v stavek je osupnila z naključji, ki se prepletajo v njenem življenju, in življenju ljudi, ki imamo ta privilegij, da se spet in spet najdemo z njo. Jasnost njenih vizij bo pripeljala do utelešenja pogumno izrečenih stavkov: „Slovenija je srce Evrope in lahko postane svetovno središče za zdravljenje endokrinoloških bolezni.“
Posnetek v kratkem! Več na www.matejavavtar.com

Dela v njej ljubljeni Sloveniji in po svetu, zelo priljubljene so njene delavnice na Kreti. Prinaša velike spodbude, da začnemo zaupati znamenjem, simbolom, ki jih še najbolje razbiramo sami zase. Tako se končno izkaže, da je vse na svojem mestu – doma, tako, kot narekuje občutek v srcu.

 

 

20. ŽARENJE: 20. januarja 2017 * ob 7h

Sanela Banović, dr. med.

Objemi me, še pa še!

Zdravnica brez dlake na jeziku, vedno pozorna na pravičnost, postreže z briljantno jasnimi mislimi. Opravlja specializacijo, se nepretrgoma izobražuje, nasmeje, pripravi do … vrhuncev. Vse z močjo informacij in emocij. Zanima jo vse, kar pride v usta in iz njih, in se zaveda,
kako pomembno je izbirati pozitivne misli in dobre besede. Žgečkljivo pravi: »Nisem pametna. Sem pa izobražena!« In doda: »Spoštujem vaše mnenje, hvala. A sem svoja!«

Hvala, da ste začeli leto v objemu toplih besed. POSNETEK V KRATKEM!

 

Gosta lani razprodanega druženja spet z nami:

19. ŽARENJE: četrtek, 17. novembra 2016

Urška Lan in dr.Yuri Yatsko

Vse izmišljeno novo je pozabljeno staro

Polna dvorana, še več natančnih informacij, uporabnih podatkov, presenetljivih preobratov. Vse za to, da rastemo skupaj.
Doktor fizike in mojster za večanje miselnih potencialov dr. Yuri Yatsko ter inovatorka pri delu z energijo Urška Lan: klepet o Sloveniji na svetovnem prvenstvu v nogometu, o mobilizacijski moči športa in koreninah igre z žogo, o skrivnem pomenu pravljic in besed, o nacionalnih arhetipih …


In čisto jasni napotki, kako začeti in nadaljevati zdravo življenje. Za posladek pa prva predstavitev drugega Svetlobnega vodnika in meditacija z avtorico Ano Kolenc.

Več tudi v intervjuju z Urško Lan v oktobrski reviji Sensa. Več na www.sunofart.net
Čas je za osvobajanje – rast povezuje.

 

 

18. ŽARENJE: četrtek, 20. oktobra 2016

Sara Memić in Katja Cah

JASNOVIDNOST, DAR ZA ZNANJE

Ognjevita gospa Sara Memić je predala svoja dragocena sporočila: radi se imejmo, družimo se, pokažite si ljubezen. Jasnovidka, ki ji govorijo celo kamni.
V vsem se je ujemala s pretehtano mladostjo Katje Cah, ki nas je z igrivo radovednostjo popeljala med skrivnosti dreves, ter še utrdila pomen tega, da le povezani postanemo močnejši.
Doživeli smo izjemen odziv publike, v kateri so bili številni hvaležni ljudje, ki jim je Sara Memić spremenila življenje.
www.jasnovidka-sara.si

 

17. ŽARENJE: četrtek, 29. septembra

Tomo Križnar in Klemen Mihelič

DEJAVNA LJUBEZEN BREZ MEJA

Tomo Križnar in Klemen Mihelič, najbolj izjemna med navadnimi ljudmi. In najbolj nenavadna med izjemnimi.
Naša gosta sta nas z razkritjem svojih doživetij, o katerih nista govorila še niti v knjigah niti v filmih, pritegnila k sodelovanju. Posnetek v kratkem!

PRILOŽNOST ZA OBDAROVANJA – prverimo, kako lahko pomagamo Ustanovi H.O.P.E. in Fundaciji Toma Križnarja.

Na Žarenju novih energij 29. 9. 2016 je prišlo do pobude, da poslušalke in poslušalci ter organizatorji pošljemo še enkrat pismo, ki sta ga Tomo in Klemen poleti poslala predsedniku države, Borutu Pahorju. Pripravili smo razširjeno angleško različico, da bi predsedniku omogočili, da seznani svet s slovenskimi prizadevanji. Najnovejše obvestilo je, da bo predsednik Borut Pahor v kratkem sprejel Toma Križnarja in Klemena Miheliča (predvidoma že v oktobru), da dorečejo sodelovanje pri prevozu vrtalke za iskanje vode v Darfur. Hvala vsem za spodbude!

 

16. ŽARENJE: četrtek, 26. maj 2016

Violeta Bulc in Andrej Detela:

Včeraj, danes, Tesla

Inovatorka Violeta Bulc je v podjetništvo in politiko vnesla delujoči pomen inovacijskih struktur in intuicije, oboje pa je odraz sile narave. Izumitelj elektromotorjev Andrej Detela pa s svojo utemeljitvijo sintropije ustvarja revolucionarno lastno rešitev naprej od križišč, na katerih je bil 111 let nazaj ustavljen Nikola Tesla. Kot pravi Tesla: Ko se naravno nagnjenje razvije v strastno željo, se človek svojemu cilju bliža s kilometrskimi koraki.
Več na www.sintropija.si in www.vibacom.si

15. ŽARENJE: četrtek, 24. marca 2016

Sanja Lončar in Anton Komat

Revolucija ščepca samooskrbe

Sanja Lončar in Anton Komat znata dodobra prestrašiti, ker sta raziskala, kam je človeka prignala požrešnost. Če pa jima prisluhnemo do konca, z olajšanjem ugotovimo, da ponujata delujoče in potrebne strategije: v primerjavi z njimi so videti državni ukrepi in uradna medicina kot lanski sneg. Res, vsi cvetovi prihodnosti so v semenih sedanjosti.

14. ŽARENJE: četrtek, 25. februarja 2016

Tatjana Fink in Andrej Božič

Vodenje prihodnosti

Intenziven večer, v katerem smo se naučili, kako sestaviti kvadrat s tremi črtami.

Voditelja, ki udejanjata moč sodelovanja, zaupanja, spoštovanja in veliko vlogo mentorjev. Deluje!

Več tudi na blogu mag. Sonje Klopčič

01Andrej_Debeljak
13. ŽARENJE: četrtek, 28. januarja 2016, Klub CD, ob 19h

mag. Andrej Debeljak:

Kaj pa ti čutiš?

12. ŽARENJE: četrtek, 17. decembra 2015

Marjan Ogorevc

Eno je enostavno, vse drugo … je

Kabalistična invokacija – Marko Hribernik z zborom Pro anima, z zaključek pa intenzivna meditacija, ki jo vodi Marjan Ogorevc.

11. ŽARENJE: četrtek, 19. novembra 2015

Dr. Yuri Yatsko in Urška Lan

Dojeti to, o čemer še ne moremo govoriti

Lucija-Gole
10. ŽARENJE: četrtek, 15. oktobra 2015

Dr. Lucija Mulej Mlakar in Rupert Gole

Misli velike misli, živi velike sanje

DRSinigoj
9. ŽARENJE: četrtek, 17. septembra 2015

Dr. Aleksander Šinigoj

Hipnotično doživetje dobro odmerjenih besed

8. ŽARENJE: četrtek, 16. aprila 2015

Matjaž Regovec in Tina Turk

Skrivnostna so pota razvojeva

 

7. ŽARENJE: četrtek, 19. marca 2015

Anita Kejžar Škulj

Zgodi se tvoja svetloba – moč iz Vira

6. ŽARENJE: četrtek, 19. februarja 2015

Melita Zupančič in Marko Derganc

Ko slišiš, veš: le kam te bo to odpeljalo?

5. ŽARENJE: četrtek, 22. januarja 2015

Vida Mokrin Pauer

Veselje do vesolja z nalezljivim smehom Vidke Fahis

4. ŽARENJE: ponedeljek, 14. aprila 014

Danila Žorž, Natalija Nanevska Đuričić; gostja mag. Asja Širovnik

Pustolovščina in fantazija, miti in čarovnija: Vse je res!

3. ŽARENJE: četrtek, 13. marca 2014

Tatjana Oblak Milčinski; gosta Mateja in mag. Matej Šetinc

Brez sladkorja, prosim, in To ni bila navadna kava

2. ŽARENJE: ponedeljek, 10. februarja 2014

Janja Hvala, Matej Kužel, Aleksander Arsov

El-Classic.com – Od poraza do poraza do … (posmrtne) slave

1. ŽARENJE: sreda, 29. januarja 2014

Urška in Alex Lan; gostja mag. Violeta Bulc, inž. Jože Žmavc

Sun of art – z lepoto do spodbujanja pozitivne energije

 
Več tudi na straneh Cankarjevega doma, kjer je prek spleta 5% popust pri nakupu vstopnice. Večeri potekajo v okviru javnega programa CD, zato za samo 10 evrov doživimo uro do dve intenzivnega pogovora v Klubu CD ali Linhartovi dvorani. Vabljeni!

Vabljeni k ogledu zloženke z opisom vseh gostov za 2017!
Zagotovite si sedež: Informacijsko središče in prodaja vstopnic CD (podhod Maxija), T (01) 2417 299 E vstopnice@cd-cc.si , ob delavnikih odprto od 11. do 13. in od 15. do 20. ure, ob sobotah od 11. do 13. ter uro pred prireditvami. Nakup vstopnic tudi pri pooblaščenih prodajalcih (M holidays, Petrol, Kompas, Alpetour idr.), po telefonu (01) 2417 300, ob delavnikih od 11. do 13. in od 15. do 16. ure, ter s popustom prek spleta www.cd-cc.si. Vhod v Klub CD z dvigalom iz Male galerije Cankarjevega doma.